Украинский

Лідер «Справедливої Росії» Сергій Миронов запропонував надати можливість отримати громадянство РФ у спрощеній формі протягом шести місяців усім бажаючим українцям, повідомляють РИА Новости. 

«Усім громадянам України, які бажають стати громадянами Росії, ми повинні дати можливість у спрощеній формі протягом шести місяців стати громадянами Росії», - сказав Миронов на пленарному засіданні Держдуми.

Лідер есерів також запропонував надати роботу бійцям спецпідрозділу «Беркут» МВС РФ.

Відео дня

Читайте такожЖириновський пропонує допомагати українцям російськими паспортами

«Янукович зрадив свій народ. Але послухайте, президент, який з вікон свого палацу дивився, як вбивають без зброї хлопців з «Беркута» і нічого для цього не зробив. Це просто не по-чоловічому, це просто підло. У зв'язку з цим друга пропозиція: давайте ми звернемося до керівництва країни, нехай всім бажаючим з «Беркута» сьогодні в МВС Росії нададуть роботу», - запропонував Миронов. Він додав, що зараз на бійців «Беркута» та їхні сім'ї можуть початися гоніння.

Раніше депутат від партії ЛДПР Ілля Дроздов вніс на розгляд Держдуми законопроект, згідно з яким громадяни України російської національності можуть отримати право на одержання громадянства РФ у спрощеному порядку.