После освобождения силами АТО Краматорска жители вернули городу его родные цвета – желтый и голубой / podrobnosti.ua

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Донецької обласної держадміністрації.

У повідомленні зазначили, що в Краматорську над усіма адміністративними будівлями міста встановлено українські прапори. Також у місті вже прибрали сміття, вибите скло, згорілі автомобілі й бетонні блоки, розібрали всі барикади.

Читайте такожУ Слов'янську відновило роботу управління Держказначейства

Відео дня

"У Краматорську запрацювало казначейство, відновлено роботу банків. Відновлено й рух міського транспорту. Незважаючи на те, що під час окупації парк маршрутних таксі значно постраждав: було угнано й спалено багато автомобілів, зараз не відчувається дефіциту в одиницях транспортних засобів, рух на всіх маршрутах відновлено", - запевнили в ОДА.

Зокрема, відновив роботу й електротранспорт – на маршрути вийшли тролейбуси та трамваї.

Разом із тим, в ОДА зазначили, що в Краматорську існує проблема з подачею води, проте й вона вирішується, допомагають приватні підприємці, на територіях міських шкіл організовано 27 пунктів роздачі води.

У міськраді створено робочу групу, яка фіксує руйнування об'єктів унаслідок проведення АТО. Так, під час обстрілу постраждали будови соціального призначення, приватні домоволодіння й торгові будівлі. Всім жителям, чиї будинки постраждали, буде надано допомогу у відновленні та ремонті приміщень, зазначили в ОДА.