УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, під час прес-конференції після сесії міської ради Кернес висловив переконання, що інформація про поганий стан його здоров'я «перебільшується свідомо певними людьми».

«Я насправді пройшов ще одну допомогу медичну, в мене було дві операції, які пройшли одночасно. Одна операції була нейрохірургічна, це стосувалося спинного мозку, вона пройшла успішно. Друга операція була ортопедична, вона також пройшла успішно», - сказав Кернес.

Мер зазначив, що частина хребта, яка була пошкоджена кулею, відновлена.

Відео дня

«Я готовий до праці та оборони. Разом зі своєю охороною», - додав він.

Як повідомляв УНІАН, 28 квітня 2014 року під час пробіжки невідомий з вогнепальної зброї поранив Харківського міського голову Кернеса. Мер отримав поранення у спину. Його прооперували в харківській лікарні невідкладної допомоги та терміново літаком відправили для продовження лікування до Ізраїлю, де він перебував до 17 червня, після чого повернувся до Харкова.

Читайте такожКернес вважає, що "корумпована" міліція не розслідує справу про замах на ньогоУ липні Кернес вилітав для планової операції за межі України. 14 липня він повернувся до виконання обов'язків міського голови.