Білецький і Арестович посварилися в прямому ефірі / колаж УНІАН

Голова партії "Національний корпус" Андрій Білецький і позаштатний радник глави Офісу президента Олексій Арестович посварилися в студії політичного ток-шоу через скандальну заяву останнього про АТО.

Це трапилося в прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

Зокрема, Білецький обурився словами Арестовича й кілька разів назвав його клоуном. "Ми розуміємо, що ваша робота... Ви робите вигляд, що ви експерт, але ми обидва знаємо, що ви клоун", - заявив він.

Відео дня

У відповідь Арестович нагадав Білецькому про резонансні злочини, очевидно, натякнувши, що той може бути до них причетним. На це Білецький пригрозив йому судом.

Далі Білецький розповів, що колись "послав" Арестовича в маріупольському аеропорту за те, що той нібито "розповідав казки" військовим. "Пан Андрій каже як брехло", - сказав у відповідь радник глави ОП.

Що сказав Арестович про АТО

Днями екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував відео, де Арестович заявляє, що АТО - це "великий курорт для хлопчиків". "Навколо АТО існує величезний міф і кількість міфів про те, що наші хлопці страждають, гинуть... АТО - це великий курорт, такий для хлопчиків. Великий піонер-табір. Там свято непослуху. Вони вириваються від дружин, від дітей і від тещ туди. Смажать м'ясо і живуть, як годиться українському козаку в степу. Дме вітер, там абсолютна свобода...", - сказав тоді Арестович.

Пізніше Арестович відреагував на відео, опубліковане Аваковим. Зокрема, заявив, що його слова про АТО, які він озвучує на відео, були сказані в 2016 році. А публікацію відео Аваковим пов'язав із початком політичного сезону.

Пізніше екс-очільник МОЗ Максим Степанов, реагуючи на скандальну заяву Арестовича, запідозрив у нього психічне захворювання.