Співробітників не пустили до офісу "Укрнафти" / фото УНІАН

У раніше відчуженій державою "Укрнафті" заявили про блокування з 20:00 8 листопада центрального офісу, де перебувають кілька десятків співробітників СБУ та БЕБ, яких супроводжують спецназівці.

Про блокування повідомила прес-служба компанії й зазначила, що співробітники компанії у середу, 9 листопада, не змогли потрапити в офіс.

"Починаючи з 20.00 08.11.2022, роботу центрального офісу ПАТ "Укрнафта" було заблоковано. Сьогодні вранці співробітники та керівники компанії не були допущені на робочі місця", – йдеться у повідомленні компанії.

Відео дня

На підприємстві стурбовані ситуацією, що склалася. Наголошується, що представники акціонерів НАК "Нафтогаз" та Міноборони не надали документів що стосуються діяльності Товариства в новому форматі. Рішення суду, що санкціонує проведення силових дій, також відсутнє, додали в "Укрнафті".

Нагадаємо, 7 листопада у власність держави перейшли акції ПАТ "Укрнафта", ПАТ "Укртатнафта", АТ "Мотор Січ", ПрАТ "АвтоКрАЗ" та ПрАТ "Запоріжтрансформатор". 

Це підтвердив і секретар РНБО Олексій Данілов. "Вилучені активи набули статусу військового майна, їх управління передано Міністерству оборони України", – сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: