У Володимира Зеленського відреагували на "інавгурацію" Володимира Путіна / скріншот з відео

У РФ відбулася не "інавгурація" Путіна, а "класична російська коронація чергового табірного пахана".

Такою думкою поділився радник очільника Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк у своєму каналі в Telegram. Він підкреслив, що Володимир Путін не є президентом Росії, він - "класичний малоосвічений диктатор".

"Не "інавгурація". Але класична російська коронація чергового табірного пахана... Не вільна країна. Але повноцінна диктатура з вираженими комплексами ненависті, заздрості, бажання чужої крові… Не готовність відповідати сучасності. Але виражений намір збільшувати агресію, експансію й масштабувати війни в різних форматах…", - підкреслив він.

Відео дня

У центрі уваги Володимир Путін - новини, які варто знати зараз

РФ у середині березня провела псевдовибори Путіна, зокрема, й на окупованій частині території України. Ворожий Центрвиборчком "намалював" ватажку росіян 87,28% голосів виборців. Україна та низка держав Заходу не визнали "вибори Путіна".

Євродепутати наприкінці березня закликали держави-члени ЄС та міжнародну спільноту не визнавати легітимними результати російських псевдовиборів, бо їх проводили на окупованих територіях України та в Росії, і "виборчі перегони" не були ні вільними, ні справедливими. Європейський парламент підтримав резолюцію щодо невизнання "виборів" у РФ 2024.

Вас також можуть зацікавити новини: