Корнієнко закликав компетентні органи "розібратися" із заявами Богдана в інтерв'ю Гордону / фото УНІАН

Компетентні органи повинні розібратися в правдивості інформації, яку озвучив колишній голова офісу президента України Андрій Богдан в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Гордон.

Читайте такожЕкс-голову ОП Богдана викликали на допит після його інтерв'ю Гордону

Відео дня

На думку Корнієнка, в інтерв'ю Богдана було багато різних припущень і допускань.

Корнієнко також додав, що після відносин України і Росії в останні 6-7 років "щоб щось із людиною зробити, досить сказати що вона "співпрацює з Російською Федерацією".

"Там [в інтерв'ю Богдана Гордону] багато було різних фантазій, припущень і допускань. Чи були там факти, треба дійсно, щоб компетентні органи розбиралися, якщо вони будуть, але звучало дуже високохудожньо. Ми ж розуміємо, що на шостому чи сьомому році подій, які в Україні відбуваються у відносинах із Російською Федерацією, щоб щось із людиною зробити, достатньо сказати: співпрацює з Російською Федерацією",-заявив Корнієнко.

Інтерв'ю Богдана

  • 9 вересня в ефір вийшло тільки одне інтерв’ю з Андрієм Богданом – Дмитра Гордона. Тоді екс-глава ОПУ розповів журналісту, зокрема, про його відносини з Зеленським та гнівно згадував чинного керівника Офісу Андрія Єрмака, звинувативши того у співпраці на російську розвідку.
  • Вранці 10 вересня Богдан заявив, що через погрози після інтерв’ю був змушений перейти українсько-румунський кордон.

Що відомо про Андрія Богдана

  • Андрій Богдан був призначений головою президентської адміністрації 21 травня 2019 року. Згодом установу перейменували на Офіс президента.

  • Своє політичне співробітництво із Володимиром Зеленським Андрій Богдан почав як його юридичний радник у передвиборчій кампанії. В одному з інтерв’ю заявляв, що саме він вмовив Володимира Зеленського йти в президенти.
  • 11 лютого Зеленський звільнив Богдана з посади керівника ОПУ.