Ілля Кива оголосив війну фашизму в Україні / УНІАН

Скандальний народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива вирішив боротися з фашизмом в Україні. Політик спалив сувенірні кашкети на Андріївському узвозі.

Про це нардеп повідомив у своєму Telegram-каналі.

Парламентарій опублікував ролик, на якому він спалює кашкети з сувенірної крамниці. Кива кинув два головні убори з неоднозначною символікою на тротуар, полив їх горючою сумішшю та підпалив, заявивши, що "подібні ганчірки повинні спалюватися".

"Україна стала колискою фашизму в Європі. У Києві спокійно можна купити нацистську символіку на вулицях міста. Андріївський узвіз, 27.06.21", - йдеться у підписі до відео.

Як раніше повідомляв УНІАН, депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива виступив з черговою скандальною заявою. На тлі поширеної російськими ЗМІ фотографії про нібито обійми українського і російського вболівальників він повторив кремлівське гасло про "один народ".

Нагадаємо, що 29 червня на трибуні стадіону в Глазго стався конфлікт між групою українських вболівальників і росіянином, який прийшов до них з триколором і вушанкою з червоною зіркою. Мережу миттєво облетіло спільне фото чоловіків з українським і російським прапорами, а російські ЗМІ підписали кадр у стилі "дружби між братами".