Рада сьогодні розгляне відставку Авакова / фото УНІАН

У "Слузі народу" вважають, що Арсен Аваков після звільнення з посади голови МВС може в майбутньому знову займати високі державні посади.

Про це заявив нардеп від правлячої партії Данило Гетманцев в ефірі каналу "Україна 24".

"Думаю, що Арсен Борисович порядна людина з одного боку, з іншого боку – професіонал, який працює на державу і буде в майбутньому працювати. Він є політиком-важковаговиком, у якого є велике політичне майбутнє", - сказав нардеп.

Відео дня

При цьому він не виключив, що Аваков може бути як в парламенті, так і займати високі пости в майбутньому.

"Я переконаний, що він залишиться в політиці, і він потрібен країні. Але, напевно, не в тій ролі, в якій був 7 років. Я не виключаю його можливої участі у виборах, не виключаю його в парламенті, не виключаю взагалі його перебування на тих чи інших високих посадах в майбутньому", - сказав Гетманцев.

Відставка Авакова

13 липня Арсен Аваков подав заяву про відставку з поста міністра внутрішніх справ. 

Фракція "Батьківщина" не буде голосувати за відставку Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Тимошенко нагадала, що фракція "Батьківщина" не брала участі у формуванні складу нинішнього уряду.

Голосування за відставку Авакова з посади міністра внутрішніх справ планується в четвер, 15 липня, а в п'ятницю, 16 липня, парламент може призначити на цю посаду депутата від "Слуги народу", голову Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Дениса монастирського.