Наступного тижня може відбутись ще одне засідання Ради / фото УНИАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що позачергове засідання Верховної Ради може відбутися наприкінці наступного тижня.

Читайте такожУ "Слузі народу" підтвердили нестачу голосів за призначення Саакашвілі віце-прем'єром

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив журналістам після покладання квітів біля пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля» та меморіального кургану «Героям Чорнобиля» в Києві.

Відео дня

«Станом на сьогодні кінцевої інформації, коли відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України на наступному тижні, ще немає. У мене є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, що це якщо буде, то буде наприкінці тижня», - заявив він.

«Якщо ми говоримо про кадрові призначення, то зареєстрованих подань з боку Кабінету міністрів ми поки що не маємо», - додав Разумков.

Також його запитали, чи підтримує фракція «Слуга народу» призначення на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської облдержадміністрації Михеїла Саакашвілі. У відповідь Разумков сказав: «Більш коректно, якщо про це будуть говорити представники фракції. Наскільки мені відомо, є різні бачення нових кадрових призначень до Кабінету міністрів України як у фракції «Слуга народу», так і в інших фракціях».

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з питань реформ.