Представництво 'Батьківщини' у Вугледарі очолить міський голова Андрій Силич

"Батьківщина" продовжує посилювати свою команду регіональними лідерами. Представництво партії у Вугледарській територіальній громаді в Донецькій області очолить колишній голова Вугледарської військово-цивільної адміністрації, мер Вугледару Андрій Силич. 

Про це він повідомив у коментарі журналістам, пише "Апостроф".

До виконання нових обов'язків Андрій Силич планує приступити на початку наступного року, після того, як будуть завершені всі необхідні формальності. 

Відео дня

"Я діючий військовослужбовець, ветеран бойових дій. Я закінчую службу. Планую з січня 2022 року почати працювати", - сказав він.

Як відомо, згідно із законодавством, діючі військовослужбовці не можуть бути членами будь-якої партії.

За словами Андрія Силича, він прийняв рішення приєднатися до "Батьківщини", оскільки йому близька позиція цієї політичної сили.

"Партія дійсно працює на людей, а не на олігархів. Вона мені рідніша. Я бачу, що це команда для людей", - сказав він.

Андрій Силич впевнений, що надалі "Батьківщина" посилюватиме свої позиції, як на Донбасі, так і по всій Україні.

"Перспективи серйозні. Треба відходити від популістських партій і проектів. Партія "Батьківщина" працює не один десяток років. Вона гідна мати більше на всій території нашої держави", - сказав він.

Нагадаємо, Андрій Силич з травня по жовтень 2015 року керував Вугледарською військово-цивільною адміністрацією. У жовтні 2015 року після перемоги на виборах став мером Вугледара. На цій посаді він пробув до листопада 2021 року. Зараз у Вугледарській громаді знову введена військово-цивільна адміністрація і призначений новий керівник.

Зазначимо, останнім часом "Батьківщина" суттєво зміцнила свої позиції на Донбасі. Так, нещодавно представництво партії в Лиманській ОТГ очолив колишній мер міста Лиман Петро Цимідан, а представництво партії в Шахівській громаді - депутат місцевої сільської ради Андрій Махниборода. Осередком у Слов'янській міській громаді керуватиме місцевий підприємець Артем Скиданов.