Дуже було б непогано, щоб весь депутатський корпус долучився до цієї роботи, заявив Разумков / фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявляє, що ВР готова оперативно збиратися на засідання в разі потреби у літній міжсесійній період.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час Погоджувальної ради.

Читайте такожНа Донбасі розмалювали та облили фарбою офіс партії Медведчука, відкритий тиждень тому (фото)

Відео дня

Коментуючи літній міжсесійній період, Разумков зауважив: "Я розумію, що всі будуть працювати: хто в округах, якщо це мажоритарники, представники політичних партій і груп також будуть працювати на територіях. Оскільки у нас і режим коронавірусу, і режим карантину, я думаю, що дуже було б непогано, щоб весь депутатський корпус долучився до цієї роботи".

Разумков наголосив, що це "не проміжок часу для відпочинку, це проміжок часу, який також буде використовуватися і для безпосередньої роботи народних депутатів".

"Давайте будемо відверті: це вже початок виборчого процесу. Тому я впевнений, що всі депутати будуть знаходитися на своєму бойовому чергуванні. У випадку, якщо буде якась необхідність провести позачергову сесію, я впевнений, що депутатський корпус миттєво зреагує на таку ініціативу, якщо вона надійде від депутатського корпусу", - сказав Разумков.

Він нагадав, що через три днів після збору мінімум 150 підписів народних депутатів може бути скликана позачергова сесія ВР. "Якщо будуть питання, які будуть потребувати оперативної реакції Верховної Ради, ми будемо готові це робити", - запевнив Разумков.