У керівника ОПУ з'явився новий заступник / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський звільнив Анну Коваленко з посади заступника керівника Офісу президента та призначив Романа Машовця.

Відповідні укази від 22 квітня розміщені на сайті глави держави.

Як повідомляв УНІАН, Анна Коваленко була призначена президентом на посаду заступника керівника президентського офісу 4 вересня 2019 року.

Відео дня

Читайте такожЗеленський: потрібно "трішечки часу" для повернення українських територій

Роман Машовець – ветеран воєнної розвідки. Служив у підрозділі спеціального призначення Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України. Отримав спеціальну підготовку з багатьох «специфічних» питань, включаючи виконання завдань бойового плавця. Служив у Сьєрра-Леоне, в Іраку.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак під час наради, присвяченої питанням національної безпеки та оборони країни, представив новопризначеного заступника керівника ОП Романа Машовця.

«Одним із найголовніших завдань, поставлених перед Машовцем, є завершення роботи над підготовкою Стратегії національної безпеки та оборони країни та іншими важливими документами. Це питання планується розглянути на нараді під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова», - йдеться у повідомленні.

Машовець своєю чергою наголосив на важливості перегляду окремих документів, які стосуються оборонно-безпекового сектору. За його словами, необхідно налагодити чітку координацію та взаємодію між законодавчою та виконавчою гілками влади, а також Офісом президента задля системної роботи над вирішенням актуальних проблем галузі.