Партійців "За майбутнє" закликали підтримувати медицину / Ілюстрація / REUTERS

Музикант, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та кардіолог, заслужений лікар України Борис Тодуров закликали членів партії «За майбутнє» підтримувати медицину, освіту і культуру.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на всеукраїнському з’їзді політичної партії «За майбутнє» Скрипка заявив, що вірить у те, що коли представники цієї партії прийдуть до влади, вони запросять його не на корпоратив для святкування перемоги, а разом працюватимуть над розвитком культури України.

Читайте такожПартія "За майбутнє" вирішила брати участь у виборах до місцевих органів влади

Відео дня

За словами Скрипки, необхідно чітко розуміти різницю між культурою і «плясками на корпоративі».

«Давайте створимо культурну країну і вона стане багатою», - закликав Скрипка.

Він повідомив, що звернеться до членів партії з вимогами втілити в життя ряд заходів з розвитку культури.

Тодуров, виступаючи на з’їзді, заявив, що він не є членом жодної партії, але сподівається, що члени партії «За майбутнє» підтримуватимуть починання для розвитку освіти і культури в Україні.

За його словами, в останні роки медицина «нагадує реанімаційного хворого, який лежить у комі і не знає, виживе він чи ні».

Як підкреслив Тодуров, ті, хто починали реформу медицини, мали завданням «не розвиток медицини, а їх завданням була зачистка державної медицини під міжнародні медичні корпорації».

Він висловив сподівання, що в майбутньому, коли члени партії стануть мерами, депутатами, вони підтримуватимуть медицину і дбатимуть про освіту.

Народний депутат VIII скликання Олександр Шевченко на з’їзді заявив, що Україні потрібні «не нові або старі обличчя, потрібні успішні обличчя».

Він висловив задоволення з приводу того, що «в Україні створено політичну силу з успішних людей».

За його словами, не важливо, де ці люди були раніше, в якій політичній силі, а важливо, що вони робили для України.

На переконання Шевченка, важливо, щоб Україна стала «успішною не для політика або чиновника, а для кожної людини».