Зеленський забув обговорити візит Байдена до Києва / фото ОП

Президент Володимир Зеленський під час вчорашньої зустрічі з американським колегою Джозефом Байденом забув обговорити з ним його майбутній візит до України.

Про це Зеленський розповів під час спілкування з журналістами за підсумками зустрічі з Байденом. Примітно, що на початку самої зустрічі Байден першим заявив, що хоче відвідати Україну.

Відповідаючи на питання журналіста щодо можливих термінів візиту Байдена до Києва, Зеленський зізнався, що не говорив про це з ним.

Відео дня

"Чесно скажу, що згадав про це я після зустрічі. Треба було проговорити детальніше щодо візиту президента Сполучених штатів... Але до цього наші команди комунікували, і ми по телефону комунікували щодо візиту. Я думаю, що президент [США] приїде в Україну, це буде, мені здається, сьомий візит, він багато разів був в Україні... Мені здається, шість разів. Тим не менш - це багато", - сказав президент України.

Зустріч Зеленського з Байденом

Напередодні Офіс президента України опублікував спільну письмову заяву Зеленського та Байдена. Документ складається з п'яти блоків.

Згодом Зеленський розповів про двогодинні перемовини з президентом США та озвучив найважливіші теми їхньої зустрічі.

Також відомо, що Зеленський домовився з Байденом щодо енергетики та клімату.