REUTERS

Компанія Samsung поглузувала над новими гаджетами Apple, представленими на презентації на початку цього тижня, знявши серію рекламних відео на YouTube, повідомляє ТСН.

Читайте такожСтали відомі всі характеристики iPhone 6 і iPhone 6 Plus від Apple (відео)Головними героями роликів стали двоє співробітників роздрібного магазину Apple.

У першому відео молоді люди намагаються запустити на ноутбуці пряму трансляцію презентації гаджетів. Однак, попри всі спроби працівників магазину, відео не працює. Зневірившись налаштувати стрімінг, один з героїв зізнається: вони працюють у сфері високих технологій, але все одно не можуть впоратися навіть з такою незначною проблемою.

Відео дня

Читайте такожЗ'явилися перші рекламні ролики iPhone 6 і iPhone 6 Plus (відео)У другому відео співробітникам Apple все ж вдається підключитися до трансляції і побачити, що показує на презентації їхнє керівництво. Спочатку молоді люди радіють новому збільшеному екрану iPhone 6 та 6 Plus. Однак потім розуміють, що це "всього лише великий екран", і відчувають помітне розчарування. Закінчується ролик рекламою смартфона Samsung Galaxy Note 4 з 5,7-дюймовим дисплеєм.

Третє і четверте відео висміюють відсутність в продуктах Apple повноцінної багатозадачності, а також показують переваги розробленої Samsung розумної ручки S-pen, аналога якій немає в корпорації-конкурента.

Ще один ролик тролить розумний годинник Apple Watch, натякаючи, що гаджет від Apple не має жодної унікальної функції, а справжній прорив у цій галузі вже досягнуто Samsung, яка випустила власний смартвотч Gear S.

Всі ролики об'єднані загальним слоганом #NoteTheDifference ("Зверни увагу на різницю"), відсилає до назви смартфона з лінійки Samsung Galaxy Note, який рекламується в кінці кожного відео. За два дні записи зібрали на YouTube в середньому по півтора мільйона переглядів.

Нагадаємо, 9 вересня у штаб-квартирі компанії Apple у каліфорнійському місті Купертіно було презентовано новий iPhone 6 та смарт-годинник Apple Watch.