Ремонтники планують сьогодні розрити котлован ще більше / Інформатор

У Києві на місці вчорашньої аварії на тепломережі на розі вулиць Саксаганського і Шота Руставелі ремонтні роботи продовжуються через виявлене ще одне пошкодження трубопроводу.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на брифінгу заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Роботи з ліквідації аварії на мережі завершені. Але знайдено поряд аварійно небезпечну ділянку на цій же трубі, і зараз ми будемо замінювати ще частину трубопроводу, щоб закривати це місце з повною впевненістю у подальшій нормальній роботі цієї ділянки мережі», - пояснив Пантелеєв.

Відео дня

Читайте також"Хороший каток вийде": у Києві через прорив труби затопило престижний мікрорайон (фото, відео)

За його словами, сьогодні ремонтники ще більше розриють котлован, будуть розширювати місце проведення робіт. Роботи планують завершити до завтра,15 листопада, після чого відновлять асфальт і проведуть благоустрій проїжджої частини.

В КМДА зазначили, що «Київтеплоенерго» на період ліквідації аварії здійснило перепідключення будинків на іншу теплову мережу, щоб не залишати мешканців без послуг.

Як повідомляв УНІАН, 13 листопада в результаті масштабного пошкодження тепломережі на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського стався вилив гарячої води на проїжджу частину і утворилося провалля в асфальті. У яму провалився легковий автомобіль.

Через аварію було заблоковано рух тролейбусів №№ 3, 12, 14, 40, 40к та автобусів № 69 на вулицях Жилянській та Шота Руставелі.

Сьогодні зранку КП «Київтеплоенерго» повідомило, що у найближчі годинивідновить подачу теплоносія споживачам, яка була призупинена через аварію. Зазначалось, що аварійні бригади завершують ліквідацію пошкодження тепломережі, яке сталося ввечері 13 листопада.