Місце Віри Брежнєвої в поп-групі ВІА Гра зайняла 22-річна переможниця конкурсу «Міс Росія-2006» Тетяна Котова. 

З тих пір, як з ВІА Гри в липні минулого року пішла Віра Брежнєва, на її місце готували і екс-солістку Надію Грановськую, экс-«блестящих» Ганну Семенович і Ксюшу Новікову, а також «фабрикантку» Юлію Паршуту.

До початку цього року продюсери Дмитро Костюк і Костянтин Меладзе ще чекали повернення в колектив Віри Брежневої, яка брала творчу відпустку. Але після того, як Віра стала ведучою телепрограми «Магія десяти», надій на її повернення не залишилося.

Відео дня

«Ми всі були ради за Віру і побажали їй творчих успіхів», – говорить Дмитро Костюк. – «І з початку цього року почали розглядати резюме претенденток на її місце. Охочих потрапити в прославлену групу виявилося немало».

Перебравши сотні варіантів, продюсери зупинили свій вибір на 22-річній Тетяні Котовій.

«У Тетяни потенціал справжньої артистки», – говорить Дмитро. – «Вона подружилася з Альбіною і Меседою і вже знялася в новому кліпі. Хвилювалася, зрозуміло, але справилася з своїм завданням добре. Зараз Таня активно займається вокалом з викладачами. Думаю, у неї все вийде».

Тетяна Котова народилася 3 вересня 1985 року в селищі Шолоховське Білокалитвинського району Ростовської області. Закінчила економічний факультет Південного федерального університету за фахом «антикризове управління». Має титули «Ростовська красуня-2006» і «Міс Росія-2006».

Сегодня