Поліція відпрацьовує кілька версій вбивства Олешка \ фото УНІАН

Підозрюваного у замовленні вбивства бердянського активіста, екс-бійця АТО з позивним «Сармат» Віталія Олешка Євгена Бродського взяли під варту на два місяці, без можливості внесення застави.

Читайте такожВ аеропорту «Харків» затримали одного із замовників вбивства активіста Олешка

Про це повідомляє "Громадське телебачення". Взявши під варту підозрюваного, Печерський районний суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення.

Бродський - вже шостий затриманий у справі вбивства Олешка. Нині під вартою перебувають четверо ймовірних виконавців убивства та один організатор.

Як повідомляв УНІАН, активіста, колишнього учасника АТО (позивний «Сармат») Олешка застрелили з мисливської рушниці у дворі його будинку-готелю 31 липня у Бердянську Запорізької області.

Того ж дня поліцейські затримали чотирьох колишніх учасників АТО за підозрою у вбивстві.

3 серпня суд заарештував чотирьох підозрюваних у вбивстві Олешка: Артема Матюшина, Олександра Обухова, Максима Владіміренкова і Миколу Ломаку. За версією слідства, саме Матюшин стріляв в Олешка. Підозрюваний також є учасником АТО, служив у батальйоні «Торнадо».

14 вересня в Запорізькій області був затриманий ще один підозрюваний в організації вбивства Олешка.

А 17 грудня в міжнародному аеропорту «Харків» правоохоронці затримали вже шостого підозрюваного.

Поліція відпрацьовує кілька версій вбивства, зокрема, з політичних мотивів, на побутовому ґрунті або ж через бізнес-конфлікт.