Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе більше не приховують свої стосунки / фото з відкритих джерел
 

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва, які таємно одружилися два роки тому, на початку роману зіткнулися з критикою. Їхній роман став приводом для гучного скандалу.

Читайте також"ВІА Гра" випустила перший кліп у новому складі (відео)

Заради співачки Меладзе розлучався з колишньою дружиною Іриною і пішов з сім'ї. Екс-солістка "ВІА Гри" зізналася, що пережила важкий період.

Відео дня

"Ми намагалися зберегти свій простір... Не впускати! Ох, це був непростий період. За мною їздили і як-то чатували. І все це, звичайно, в якийсь стан вводило, нервовий і депресивний. Я вважаю, що любов перемагає все! Напевно, це дає мені сили не вступати в ці дискусії в усі. Ситуація неоднозначна і складна для більшості. Напевно, тому вони мене засуджують. Я не зможу з кожним особисто поговорити, не зможу кожному особисто щось пояснити. Тому я вибрала взагалі не розмовляти про це", - цитує артистку видання "Стархит".

Учасниця популярного колективу подарувала артистові двох синів, Костянтина та Луку. У 2014 році вони офіційно оформили свої стосунки. Виконавець був одружений на Ірині Меладзе, від якої у нього три дочки. Шлюб пари тривав 25 років.