Чоловікам загрожує довічне позбавлення волі \ Фото УНІАН

Двох чоловіків з Харкова звинувачують у жорсткому вбивстві і канібалізмі.  

Читайте такожНа Львівщині затримали священика з арсеналом зброї

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області. Зазначається, що прокуратура направила до Орджонікідзевського районного суду Харкова обвинувальний акт стосовно підозрюваних у вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю за попередньою змовою.

Відео дня

В прокуратурі вказують, що подія трапилася на початку жовтня минулого року.

"Батько з сином (41 та 20 років) познайомилися на вулиці з майбутньою жертвою та запросили його до себе в гості. Всі троє зловживали алкоголем, тому темою нової дружби, звісно, стало застілля. За чаркою гість (45 років) розповів, що раніше працював правоохоронцем. Це викликало підозри у батька, оскільки раніше він мав проблеми із законом. Нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка", - повідомляє прокуратура міста.

"Після жорсткої розправи чоловіки розчленували тіло загиблого та вжили його частини в їжу. До того ж вони пригостили "стравою" місцевого безхатька", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні відомства зазначається, що лише за кілька днів після вбивства батько з сином винесли тіло та викинули в підвал найближчого будинку.

"Позбавитися тіла чоловіків змусило повернення з дачі дідуся, який також мешкав у квартирі. Голову вони викинути не встигли, її знайшли правоохоронці на балконі квартири", - сказано у повідомленні.

Обидва чоловіки перебувають під вартою. Їм загрожує довічне позбавлення волі.