24 січня в Українському Домі в Давосі пройшов перший модний показ на Міжнародному економічному форумі за всі роки його існування.

Міленалка Юля, відома українська дизайнерка, сукні якої вдягають на 4 континентах: від арабських принцес до світових зірок на кшталт Леді Гаги замахнулася на Шевйцарське альпійське село, яке раз на рік стає бізнес та політичним центром світу.

Фото прес-служби

Творіння українського дизайнера вдягнули керівник виборчого штабу США Хіларі Клінтон, міністр оборони Эстонiï Iева Iльвес, вiце премьер-мiнiстр Украïни з евро iнтеграцiï Iвана Клiмпуш-Цинцадзе, перший посол США з глобальних проблем жiнок Мелан Вервiр і очільниця українського дому в Давосі Алекса Сопівскі.

Відео дня
Фото прес-служби

«Я впевнена, що сьогодні Україна цікава світові не лише в своїм агросектором. Найпривабливішими галузями для інвестицій залишаються інтелектуальні та креативні індустрії, адже вони не зазнають ризиків у країнах з нестабільною політичною системою. Інвестиції  у Фешн-індустрію у 2019 зростуть втричі» - впевнена Магдич.

«Цікавий факт - в Давосі  лише 21 відсоток жінок-лідерів, всі інші - чоловіки. Ми це змінимо! Women’s power  працює, вже наступного року нас буде більше!» - запевняє Юля і вдягає міжнародних лідерів-жінок у шовкові етно-хустинки з петриківським розписом.

Фото прес-служби