Геращенко озвучила свою позицію / фото УНІАН

Перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко виступила на захист нещодавньо відстороненого від роботи Зураба Аласанії.

Про вона написала у своєму Facebook.

"Я не дуже дивилася "Суспільне" в ці роки, хіба що моніторинг. Щось викликало нерозуміння, як нетрансляція тієї ж ходи. Але не вважаю це і подібне підставою для відсторонення Зураба. Й величезна помилка - взагалі чіпати "Суспільне" в рік виборів. Під час президентської і парламентської кампаній. Й ще з такими формулюваннями, які виклали зараз в простір", - написала вона. 

Відео дня

Читайте такожАласанію звільнили через те, що мало показував Порошенка (документ)

Геращенко наголосила, що вважає помилковим таке рішення.

"Ми довго йшли до створення "Суспільного" законодавчо. Очевидно, що реальне перетворення УТ на "Суспільне" за контентом і за контекстом - теж потребує часу. Й тут варто всім пройти цей шлях без помилок. Це моя публічна позиція",- додала вона.

Як повідомляв УНІАН, Наглядова рада «Громадського» 31 січня більшістю голосів проголосувала за дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Зурабом Аласанією.