/ фото УНІАН

В ніч проти 7 лютого у Львові затримали підозрюваного в організації вбивства активіста Віталія Олешка з позивним "Сармат".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

За словами Аброськіна, затриманий – громадянин України. Він останні п’ять місяців він ховався у різних областях, постійно змінюючи місце проживання.

Відео дня

Читайте такожАброськін не виключив, що ймовірний організатор вбивства АТОшника "Сармата" вийде на свободу

"Цього псевдополіцейського Європола, колишнього бійця "Торнадо", мешканця Дніпра, якого ми підозрюємо в організації саме стеження та вбивства Віталія Олешка, ми затримали сьогодні вночі в ході проведення оперативно-розшукових заходів у Львові", – йдеться у дописі. 

Фото facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Бердянську вбили ветерана АТО й активіста Віталія Олешка "Сармата". За словами очевидців, чоловіка вбили пострілом у спину з двоствольної рушниці на очах у дружини та друзів. Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у день вчинення вбивства на стаціонарному посту поліції у Василівці Запорізької області.

15 вересня 2018 року правоохоронці у Запорізькій області затримали одного із підозрюваних у замовленні та організації вбивства "Сармата".  За словами Аброськіна, цей чоловік після вбивства одразу втік зі сім'єю до окупованого Криму, але вирішив повернутися назад.