Учасників акції проти розкрадань в ОПК допустили в Адміністрацію президентаfacebook.com/ndkyiv

Близько 15 учасників акції проти розкрадань в оборонно-промисловому комплексі допустили в Адміністрацію президента, щоб вони могли передати свої вимоги.

Як передає кореспондент УНІАН, біля кордону поліції учасників акції зустрів заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос.

Читайте такожУчасники акції проти розкрадання в "оборонці" закидали правоохоронців іграшковими свинками (фото)

Відео дня

Після коротких переговорів і з ним та представником поліції діалогу лідеру партії «Національний корпус» Андрію Білецькому вдалося домовитися, щоб невелика делегація у складі ветеранів АТО та батьків загиблих бійців пройшла у будівлю АП, щоб передати вимоги до президента стосовно покарання винних у розкраданні оборонного бюджету.

Повернувшись з АП, мітингувальники повідомили, що Кривонос пообіцяв учасникам акції передати їхні вимоги президенту Петру Порошенку.

Як повідомляв УНІАН, раніше учасники акції «Національного корпусу» «#СвинарчуківПорошенка – за ґрати!» проти розкрадань в оборонному комплексі зібралися на Майдані Незалежності й після мітингу вирушили до Адміністрації президента.

Активісти «Нацкорпусу» та «Нацдружин» хотіли вкотре передати свої вимоги: притягнути до кримінальної відповідальності фігурантів журналістського розслідування про розкрадання оборонного бюджету — вже звільненого з посади першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, його сина Ігоря та інших.