Короткометражний фільм про проблему буллінгу в школі / скріншот

Знятий в Києві кліп на пісню "Хмарки" гурту Shuma увійшов в шорт-листа міжнародного фестивалю музичного відео Berlin Music Video Awards.

Про це написала солістка колективу Руся (Марина Шукюрова) на своїй сторінці в Фейсбук.

"Поборемося з Бейонсе за приз Берлінського фестивалю. Кліп на пісню «Хмарки» (CLOUDS), знятий в Києві нашими українськими друзями, увійшов в шорт-лист міжнародного фестивалю музичного відео Berlin Music Video Awards", - написала артистка.

Вона нагадала, що кліп був знятий в рамках кампанії #superparents.

«З цією роботою почалася кампанія #superparents, присвячена в першу чергу сім'ям з дітьми, які піддаються булінгу в школі через свою інакшість. У кліпі показана реальна історія Валерії Шендер з Мінська. Цього кліпу б не було без наших улюблених TABASCO і Anna Buryachkova з The Martini Shot, Andrei Zavaleivalei і Дело Пи. Спасибі вам величезне!», - написала солістка Shuma.

Крім роботи "Хмарки" за перемогу на фестивалі посперечається THE CARTERS (Beyoncé & JAY-Z) з кліпом APESHIT, The Horrors з GHOST і інші. Переможці фестивалю Berlin Music Video Awards будуть оголошені 1 червня.

Як повідомлялося раніше, короткометражний фільм про проблему буллінгу в школі, який розповідає реальну історію життя трансгендерної дівчинки Валерії Шендер з Мінська, був знятий в Києві в кінці минулого року.