Особу зловмисника встановлено, його оголошено в розшук \фото УНІАН

В Одесі поліція розшукує чоловіка, який бив ногами безпорадних бійців Національної гвардії України, які постраждали 30 березня в ДТП через наїзд іномарки.

Читайте такожДТП з військовими в Одесі: один загиблий, п'ятеро постраждалих (фото)

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, відразу ж після аварії, що сталася, до трьох військовослужбовців, які нерухомо лежали на асфальті, підійшов чоловік і почав їх бити ногами.

Відео дня

Зазначається, що особу зловмисника встановлено, його оголошено в розшук. Це місцевий житель Максим Путилін, 1980 року народження.

Як повідомив у соціальних мережах голова громадської організації «Вуличний фронт» Дем'ян Ганул, у мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано, як зловмисник підходив до постраждалих бійців і бив їх. Крім того, за словами очевидців, зловмисник намагався відібрати в одного з потерпілих бійців табельну зброю, але йому перешкодили свідки.

Ганул закликав активістів розшукати підозрюваного, щоб той був покараний. Також він розмістив поліцейське орієнтування і назване вище відео.

Як повідомляв УНІАН, увечері 30 березня в Суворовському районі Одеси внаслідок ДТП загинув військовослужбовець, ще п'ятьох осіб госпіталізовано.

Зокрема, на перетині вулиці Кишинівської і проспекту Добровольського зіштовхнулися автомобілі Opel Omega і Mercedes. Внаслідок зіткнення одну з іномарок відкинуло на пішохідну частину вулиці, де перебували бійці Нацгвардії.

На місці загинув один військовослужбовець Віталій Флоря, 1996 року народження, п'ятеро осіб - двоє нацгвардійців і троє цивільних - травмовано. Також у поліції заявили про затримання водія-порушника.