Чоловік почав сваритися на рятувальників, коли вони ліквідовували масштабну пожежу \ фото УНІАН

На Київщині чоловік кинувся на пожежників, які намагалися набрати воду з гідранта, щоб загасити пожежу.

Читайте такожВибухи з пожежею в Кропивницькому: помер один із постраждалих (відео)

Про це йдеться у сюжеті ТСН. Чоловік із саперною лопаткою погрожував рятувальникам, які примчали з пожежі до гідранта, щоб набрати воду і знову повернутися на згарище. Погрози фізичною розправою на мобільний зняла жителька містечка Ворзель і виклала в мережу. За її словами, побачила, як із хати вискочив агресивний чоловік, почав крутити вентилі, мовляв, через викачування води з гідранта вона ледь тече з кранів у хатах. 

Чоловік почав сваритися на рятувальників, коли вони ліквідовували масштабну пожежу, що сталась на виробництві бронежилетів та захисних шоломів. Це - основний постачальник і для українських військових. Пожежу гасили від вечора п'ятниці до світанку, саме через перебої з водопостачанням.

Водій пожежної машини Віталій Горбатенко - один із ліквідаторів цієї пожежі, яких кляв житель приватного сектору. Каже, що через погрози довелося витрачати час і шукати інший гідрант. "Під час пожежі ми маємо безперебійно підоходити до джерел води, водоймищ. Нам перешкоджати люди не мають права", - каже керівник Ірпінської пожежної частини Антон Кондратюк.