23 квітня вранці близько 9:30 журналісти застали майбутнього президента під час ранкової гімнастики. 41-річний Володимир Зеленський не порушує свого режиму і до роботи займається спортом.

Журналісти "Страны" побачили його посеред Маріїнського парку, неподалік будинку-монстра на вулиці Грушевського, де він зараз живе. І якщо раніше Зеленський на ранкову пробіжку приїжджав у ботанічний сад на Печерську, зараз у цьому немає потреби - локація для гімнастики на свіжому повітрі у нього прямо під будівлею Верховної Ради, де саме у цей час починалося засідання.

Читайте такожДружина Зеленського розповіла, який стиль їй імпонує і з якою першою леді хоче зустрітися

Майбутнього президента складно впізнати. Він у сірій олімпійці та шортах фірми PUMA, чорних кросівках Nike та кепці - такий собі звичайний киянин на зарядці. Поруч з ним тренер, який стежить за правильністю виконання вправ, а по периметру парку - охоронці, які уважно спостерігають за процесом. Журналісти нарахували їх, як мінімум, чотири, але цілком імовірно, їх більше.

Як стало відомо "Стране", в цей ранок Зеленський займався з тренером Дмитром Ткаченком, який неодноразово брав участь у блогах Зе про здоровий спосіб життя Ze Kubiki.

Дмитро Ткаченко - майстер спорту із сучасного п'ятиборства, багаторазовий переможець українських та міжнародних змагань з триатлону.

"Люди до переможця президентських перегонів не підходять, швидше за все, не розуміють, що це саме він. Сьогодні під час ранкової зарядки Володимир Зеленський робив в основному силові вправи з використанням фітнес-резинки, і, звичайно, пробіг кілька кілометрів парком", - зазначили журналісти.

Нагадаємо, що два роки тому Володимир Зеленський зняв спортивний відеоблог Ze Kubiki, в якому вийшло 24 ролики із вправами і рецептами правильного харчування.

Раніше повідомлялося, що ЦВК опрацювала 99,87% електронних протоколів дільничних виборчих комісій за підсумками голосування у другому турі виборів президента України. За кандидата в президенти Володимира Зеленського проголосували 73,23% виборців, за чинного главу держави, кандидата в президенти Петра Порошенка - 24,45%.