28 червня 2019 року стало пам'ятною датою не тільки для кожного українця, а й для інвесторів перших зданих будинків ЖК Scandia. На урочистому заході, присвяченому врученню ключів, майбутні мешканці стали почесними «громадянами» нового скандинавського  містечка. Гарний настрій, ключі від квартири і паспорт громадянина отримали всі без винятку гості заходу. Так в день Конституції України були закладені основи власної конституції міста в місті - ЖК Scandia. Розділяти європейські цінності, жити екологічно та здорово, пишатися своїм будинком і просто насолоджуватися життям присягнули всі жителі ЖК Scandia.

ЖК Scandia - це житловий комплекс комфорт-класу розташований в екологічно чистій зоні на кордоні соснового лісу і Києва всього в 10 хвилинах від ст. м. Лісова, м Бровари. Амбіційний проект Scandia, згідно генерального плану, передбачає будівництво 65 будинків на загальній площі 80 га. і розрахований до 2025 року. Головною ідеєю стала концепція "місто в місті" з власною інфраструктурою (5 дитячих садків, 2 школи, 8 багатоповерхових наземних паркінгів, поліклініка, супермаркети, торговий центр) і унікальною парковою зоною з озером. Забудовник зробив акцент на європейській якості, простоті і естетиці скандинавського стилю від екстер'єру фасадів до внутрішнього інтер'єру будинків.

Здача перших будинків була призначена на кінець 2017 року, але була перенесена на іншу дату, у зв'язку зі змінами в нормах ДБН, а також подорожчанням собівартості будівництва (збільшення вартості будівельних матеріалів, відтік кваліфікованої робочої сили за кордон). Бюрократія в органах державної влади, пов'язана з підключенням комунікацій, стала перешкодою до своєчасного виконання Забудовником своїх зобов'язань перед інвесторами. "Ми ні на один день не припиняли роботу над комплексом, опрацьовуючи питання комунікацій, готуючи інженерну інфраструктуру під нові будинки передбачені проектом". - підкреслив комерційний директор ЖК Scandia Осінчук М. В.

Відео дня

Завдяки професійному менеджменту та якісній роботі співробітників ЖК Scandia, компанії вдалося подолати всі перешкоди і здати в експлуатацію будинки першої черги навесні 2019 року. "ЖК Scandia для нашої команди - це більше ніж черговий будівельний проект. Це можливість створити щось унікальне і неповторне! Завдяки використанню сучасних технологій побудувати  автентичне сучасне європейське місто в єдиному скандинавському стилі з власною розвиненою інфраструктурою! Ми пишаємося тим, що зробили найскладніше - побудували і здали в експлуатацію перші будинки з комунікаціями. Сьогодні ми заклали фундамент для подальшої реалізації проекту ЖК Scandia. А плани у нас дійсно грандіозні ". - резюмував комерційний директор ЖК Scandia Осінчук М. В.