Гайдай сподівається, що зможе переконати військових у тому, що ніхто не буде здавати території ворогу / Фото УНІАН

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай вважає, що добровольці з руху опору «Ні капітуляції» у Золотому мають «невеличке викривлення інформації», та заявив, що спробує переконати їх у правоті позиції влади.

Про це Гайдай розповів в інтерв’ю ТСН.

Читайте такожСпостерігачі ОБСЄ прибули на ділянку розведення сил в районі Петрівського (фото)

Відео дня

При цьому він зазначив, що особисто не спілкувався з військовими, а лише був присутнім під час їхньої розмови з президентом.

"Єдине, але це навіть не спілкування, - я був присутній, коли президент там був. Тоді я був присутній, я нічого не говорив, тільки слухав, дивився на хлопців. Наскільки мені відомо, залишилось їх там небагато, буквально шість людей. Настрій їхній більш такий, знаєте, це не їхнє особисте бажання, це все ж таки така вже напівполітична тема. Тобто як керівництво сказало, так вони і роблять», – сказав він.

Гайдай додав, що добровольці мають «невеличке викривлення інформації» та що вони «трохи агресивно налаштовані».

«Я сподіваюсь, що все ж таки ми проведемо остаточно цю історію із розведенням і відкриттям самого КПВВ. І вони самі зможуть переконатись в тому, що все тихо, мирно, ми не здаємо жодних територій, ніхто, як казали, не вивішує російські прапори», – наголосив Гайдай.

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 26 жовтня, президент України Володимир Зеленський відвідав Золоте-4, де зустрівся з добровольцями "Національного корпусу" і ветеранами полку "Азов", які перебувають там з початку жовтня, бо виступають проти розведення сил в цьому районі.

У президента відбулася розмова з добровольцями на підвищених тонах. Після чого останні заявили, що не збираються залишати Золоте й не дозволять відведення військ.