У суді Ляшко заявив, що справа проти нього – сфальсифікована / Скріншот

19 листопада Бориспільський міськрайонний суд обирає запобіжний захід колишньому нардепу Олегу Ляшку через бійку з екс-представником президента в Кабміні Андрієм Герусом.

Перед початком суду активісти закидали екс-нардепа презервативами, наповненими рідкою речовиною.

Читайте такожНаречений Ляшко похизувався обручкою на пальці (відео)

Відео дня

Водночас своїм прихильникам Ляшко повідомив, що справа проти нього сфальсифікована за політичну позицію. Те ж він повторив і в залі суду.

«Ми до цього готові. Я хочу сказати, що  справа сфальсифікована за нашу політичну позицію. За те, що ми не даємо дерибанити землю, знищувати українську енергетику», – заявив Ляшко.

Як повідомляв УНІАН, колишньому народному депутату, лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку 18 листопада було повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного діяча, умисне заподіяння такій особі тілесних ушкоджень у зв’язку з його державною діяльністю) Кримінального кодексу України.

Кримінальне провадження здійснюється за фактом інциденту, який стався між ним та народним депутатом з фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом у залі офіційних делегацій аеропорту "Бориспіль" 6 листопада.