Грановський відреагував на звинувачення з боку Соболєва / фото РБК-Україна

Екс-нардеп Олександр Грановський спростував свою причетність до замаху на вбивство Соболєва, і заявив про готовність пройти перевірку на поліграфі.

Читайте такожСоболєв розповів, кого б розпитав про вбивство сіна: запитайте Грановського

"Незважаючи на те, що Слава припустив, що я можу знати людей, причетних до цих жахливих подій, я зла не тримаю - впевнений, батькам приходять на розум навіть небилиці в ці хвилини. Я повністю поділяю їх горе. Слава, я не так вихований, щоб хоч на секунду задуматися про подібне", - написав на своїй сторінці в Facebook.Грановський.

Відео дня

Він також додав, що готовий пройти перевірку на поліграфі. "Я приймаю пропозицію пройти перевірку на поліграфі, щоб як можна скоріше відсікти таку версію", - повідомив екс-депутат.

Як повідомляв УНІАН, увечері 1 грудня у центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover", за кермом якого перебував депутат Київської облради від «БПП Солідарність», власник ресторану «Маріо» В'ячеслав Соболєв. В результаті стрілянини загинув 3-річний син депутата, який був у салоні автомобіля. На наступний день, 2 грудня, поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві дитини.