Журнал розлютив реакцією на скандал / Головком

У Cosmopolitan Ukraine відреагували на скандал із заступницею головного редактора видання Євгенією Пліхіною, яка висміяла похорон загиблого бійця "Альфи" СБУ, Героя України Дениса Волочаєва.

Заява з'явилася на сторінці журналу в Facebook і викликала бурхливу реакцію українців.

Читайте такожПідірвалися на міні: Зеленський посмертно присвоїв звання Героя України двом офіцерам

Відео дня

"Бренд Cosmopolitan приносить співчуття сім'ям і близьким загиблих Героїв і просить вибачення за текст, опублікований сьогодні вранці Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Цей текст не має відношення до позиції бренду й нам щиро шкода, що наша колега зробила такий необдуманий вчинок", – йдеться у ньому.

Користувачі мережі обурені, що видання так відреагувало на пост своєї співробітниці. Українці вимагають звільнити Пліхіну.

false

"Ви її звільните чи ні?", "Цей текст опублікував же не водій і не кур'єр", "Вимагаю від керівництва звільнити Пліхіну!", "Найменше, що ви зараз можете зробити, крім її звільнення, – це присвятити цілий номер загиблим дітям і їхнім сім'ям", "Ваш рейтинг буде стрімко падати нижче плінтуса", "У вас нормально з колегами так "жартувати" над смертю?", "Спалити разом з видавництвом", "В ж*пу такі вибачення", – пишуть в коментарях.

Пізніше стало відомо, що Пліхіну внесли в базу сайту "Миротворець".

false

Нагадаємо, заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна потрапила в скандал, написавши пост про похорон загиблого бійця "Альфи" СБУ, Героя України Дениса Волочаєва.