Пліхіна прокоментувала скандал / instagram.com/evaplikhina

Заступник головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна потрапила в скандал, написавши пост про похорон загиблого бійця "Альфи" СБУ, Героя України Дениса Волочаева.

Скріншоти поста опублікувала у Facebook журналістка Валентина Бикова, оскільки автор вже встигла їх видалити.

Читайте також"Русский к*рва, *б*на прибиральниця": польську студентку відсторонили від зайняти за приниження українки (відео)

Відео дня

У своєму пості Пліхіна написала, що спочатку подумала, що це "фестивальчик якийсь або вечірка". Незабаром журналістка все-таки здогадалася, що опинилася в центрі "передпогрібальної ходи".

"Витягли всю структуру на двір й зажадали зробити співчутливі вирази обличчя. Труну несуть під виючий драматизм. Люди у військовій формі дмуть у труби, аж лопаються", - писала Пліхіна.

Також дівчина використала у своїх постах й інші образливі висловлювання: "дядькові вже не важливо, в дубі він чи в сосні", "поносять по всьому Києву і підуть обідати".

false
false

Незабаром на її сторінці у Facebook з'явився інший пост, в якому вона просить вибачення за попередній.

"Друзі, у мене ніколи в житті не було думки когось образити, принизити честь Героїв чи насміятися над воєнною трагедією. Я завжди пишу виключно про власне життя і дурості, не висміюючи чуже. Тим більше, смерть. Згодна, не можна було, не розібравшись у ситуації, не можна зачіпати делікатну тему. Я співчуваю й прошу вибачення", - написала заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine.

У мережі - хвиля обурення через слова Пліхіної: "Ох, і треш", "Жах", "Шедевральна дурепа. Я всяке бачила, але такого", "В якій саме ситуації не розібралася одразу? Що гігікати й ржати на похороні трохи дико?".

Раніше президент Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка» полковникам Денису Волочаєву і Дмитру Каплунову (посмертно).