Велопарад показав, що велосипед не прив'язаний до теплого часу року / фото zp.vgorode.ua

Сьогодні відбувся перший святковий велопарад у Києві від ялинки до ялинки #bike2holidays, який стартував на Софійській площі, а завершився на Контрактовій.

Читайте такожУ Києві велопарадом KyivCycleChic проїхали понад 500 дівчат (фоторепортаж)

Як повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації, серед учасників велопараду визначили найкращий святковий лук та тюнінг велосипеда до Нового року.

Відео дня

Переможці конкурсу на святковий костюм і велосипед в образах Ялинки та Оленя отримали подарунки від організаторів - U-Cycle (ГО "Асоціація велосипедистів Києва") і bike-friendly кафе Sereda vegan point.

"Велопарад #bike2holidays продемонстрував, що велосипед як вид транспорту не прив'язаний до теплого часу року і може скласти компанію навіть у святкуванні зимових свят і Нового року. Спасибі всім, хто приїхав, за святковий настрій і веселу велопрогулянку по місту", - прокоментували організатори.

***U-Cycle (ГО "Асоціація велосипедистів Києва") кілька разів на рік влаштовує флешмоби Bike2Work - зимовий, весняний і осінній дні "На велосипеді на роботу". Bike2Holidays відбувся в Києві вперше.