Розпорядження про призначення гендиректора Концерну РРТ опубліковано на Урядовому порталі / Фото Jonas Sveningsson via flickr.com

Кабінет міністрів України призначив генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Сергія Мікрюкова.

Читайте такожУ ДБР запевняють, що призначений у бюро адвокат Януковича не займатиметься справами Майдану

Відповідне розпорядження від 15 січня 2020 року № 14-р опубліковано на Урядовому порталі.

Відео дня

"Призначити Мікрюкова Сергія Анатолійовича генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у січні минулого року уряд призначив Мікрюкова тимчасово виконуючим обов’язки генерального директора Концерну.

Довідка УНІАН. Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (Концерн РРТ) - державний оператор телерадіомовлення, радіорелейного і супутникового зв'язку. КРРТ належить до сфери управління адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Замовниками послуг Концерну РРТ є загальнонаціональні телевізійні мовники і радіокомпанії, обласні, регіональні телерадіокомпанії, комерційні телерадіокомпанії, оператори телекомунікацій та підприємства зв'язку.

КРРТ займається розгортанням і підтримкою експлуатації цифрових телевізійних мереж самостійно та у співпраці з компаніями-провайдерами.