false

Вважаєте себе переконаним рокером? Б’ємося об заклад, після концерту Rock Privet ви будете наспівувати пісні МакSим, Сергія Жукова, Філіпа Кіркорова і Леоніда Агутіна?

Спеціально для вас, любителів важкого, хлопці переробили найвідоміші поп-хіти в потужні рок-треки. Як їм це вдалося? Сміливо, голосно і драйвово! Це неможливо описати, але можна відчути на живому шоу Rock Privet. Переконайтеся самі, що навіть найпопсовіша пісня в їх виконанні заряджається потужними важкими кіловатами.

Їх гучні кавери чув кожен. Вони всюди: в найкрутіших барах, на радіо, в міксах. Хлопці показують, як могли б заспівати попсу найвідоміші західні рок-колективи. Як вам: "Хали-гали, паратрупер"; в стилі Green Day, "Стицамен" від Bring Me The Horizon, "Половинка" System Of A Down і так далі. Неймовірні музичні трансформації від Rock Privet підкорили YouTube. І тепер у вас є можливість почути їх наживо. А ще музиканти готуються представити свої нові творіння.

Відео дня

Команда не раз виступала в клубах і на великих концертних майданчиках. Це завжди було жарко, голосно, з диким слемом в залі. Тепер наша черга оцінити божевільну енергетику Rock Privet.

Харків, 12 березня, квитки можна придбати тут.

Київ, 13 березня, квитки можна придбати тут.