Чоловік додав, що почуває себе після інциденту погано \ скриншот з відео

Мешканець села Новоселівка, який сьогодні підпалив себе перед Офісом президента, каже, що намагався привернути до себе увагу і зробив це через "безвладдя та корупцію".

Читайте такожПротестувальник намагався спалити себе під Офісом президента (відео)

Про це він розповів у коментарі ТСН. Олександр скаржиться, що його не чує влада, а сільська рада із Держгеокадастром нібито відібрали в нього земельну ділянку.

Відео дня

"Нам не дали розпаювати, вони вкрали всі документи. І не дали розпаювати, зробили із нас людей запасу. І вони на цьому наживаються. Я уже сюди не вперше приїжджаю, все марно. Кабінетне щурництво не дає вирішувати наші питання. Немає закону. У них закон – це гроші. Я неодноразово звертався. Я не бачу виходу, тому я так і вчинив", – розповів він.

Чоловік додав, що почуває себе після інциденту погано. Зізнався, що облив себе бензином і сам же підпалив. "Я нікому не заподіяв шкоди. Я не став вчиняти гріха, беззаконня, яке робить наша влада. Я просто хочу, щоб мене почули і все", – зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, біля Офісу президента 26 лютого під час мітингу чоловік облився бензином та підпалив себе. Врешті його загасили, він отримав опіки обличчя та інших частин тіла.