5 березня в евакуйованих з Китаю людей закінчується обсервація у медцентрі "Нові Санжари" / Скріншот

Президент Володимир Зеленський подарував годинник українцю, що перебував кілька тижнів на обсервації у Нових Санжарах після евакуації з Уханя.

Під час виступу на Полтавщині президент привітав й обійняв хлопця, побажавши тому здоров’я.

Як стало відомо, евакуйованого громадянина звати Євгеній, і він святкує свій день народження у день закінчення терміну обсервації у Нових Санжарах.

Відео дня

Читайте такожУ Нових Санжарах випустили з обсервації евакуйованих із Китаю людей (відео)

Спершу Зеленський жартома почав підшуковувати подарунок, заявивши, що подарував би годинник, але його не носить.

Втім, помічники винесли коробку з годинником.

«У мене немає президентського годинника, а у вас буде», – сказав Зеленський і віддав подарунок імениннику.

Нагадаємо, 5 березня в евакуйованих з Китаю людей закінчується обсервація у медцентрі "Нові Санжари" на Полтавщині. Президент Володимир Зеленський приїхав привітати їх з поверненням до звичайного життя.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19. 20 лютого 45 українців і 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, помістили на 14-денну обсервацію в медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари".

Однак цьому передували протести місцевих жителів. Вони перекривали дороги, кидали каміння в автобуси з людьми. Під час протистоянь 9 співробітників правоохоронних органів дістали поранення.

Поліція Полтавської області розслідує 8 кримінальних проваджень за фактами правопорушень.