Прокурора спіймали на хабарі / Рівне Вечірнє

Про це повідомила прес-секретар обласного прокурора Людмила Суржук, пише Радіо Свобода.

6 липня прокурор Рівненської області підписав наказ про звільнення Таргонія з формулюванням «за порушення присяги» та подав клопотання про позбавлення його звання.

3 липня Таргонія затримали в кабінеті під час отримання неправомірної вигоди працівники спецпідрозділу «Сокіл». Він вимагав та одержав 50 тисяч гривень неправомірної вигоди. За цю суму прокурор обіцяв громадянину вирішити питання про закриття щодо нього кримінального провадження.

Відео дня

Читайте такожМоскаль вимагає від МВС і Генпрокуратури покласти край безчинствам так званого Саші БілогоРозпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднаної із вимаганням). 

Андрій Таргоній заявляє про свою невинуватість і збирається подати адміністративний позов щодо незаконності його звільнення з роботи. Він вважає, що на період слідства його мали лише відсторонити від займаної посади.

Ім’я Андрія Таргонія стало відомим після опублікування в інтернеті відео конфлікту з представником «Правого сектору» Олександром Музичком.

Читайте такожВ МВС визнали правомірними дії міліції під час затримання Музичка