facebook.com/arsen.avakov.1

Як передає кореспондент УНІАН, в урочистій церемонії взяли участь міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков, керівник Нацполіції України Хатія Деканоідзе, начальник патрульної поліції Києва Олександр Фацевич.

Також на заході були присутні народні депутати Андрій Гордєєв і Микола Паламарчук, голова Херсонської облради Андрій Путілов та міський голова Херсона Володимир Миколаєнко.

Читайте такожДо травня 2016 року в штаті патрульної поліції України працюватимуть 16 тисяч осіб – Аваков

Відео дня

Як заявив Аваков, початок роботи нової патрульної поліції у Херсоні - це «маленький крок в майбутнє тієї країни, в якій хочемо жити».

За словами міністра, така велика кількість нових поліцейських говорить про те, що жителі довіряють правоохоронцям.

facebook.com/arsen.avakov.1

Деканоідзе повідомила, що за грантові кошти поліцейським закупили 30 службових автомобілів. Якщо цієї кількості транспорту виявиться недостатньо, керівництво готове доукомплектувати автопарк. Крім того, усі патрульні отримали повне обмундирування і всі необхідні для роботи ґаджети.

Читайте такожУ Дніпропетровську прийняли присягу 950 патрульних поліцейських (фото)

«Нова патрульна поліція - це люди, які мають захищати державу. У ваших руках доля не тільки херсонців, а й усіх українців», - заявила керівник Нацполіції, виступаючи перед херсонськими поліцейськими.

facebook.com/arsen.avakov.1

За словами начальника нової поліції Херсона лейтенанта Максима Єрмакова, у міській патрульній службі 241 чоловік і 61 жінка. Вже сьогодні вони приступають до виконання своїх прямих службових обов'язків.

Читайте такожЧерез зростання злочинності на вулиці Запоріжжя вивели Нацгвардію (фото)

facebook.com/arsen.avakov.1

Як повідомляв УНІАН, у Херсоні набір в нову патрульну поліцію стартував 15 вересня. Бажання працювати у правоохоронній системі виявили 3532 особи, відбір пройшли лише 303 з них.