фото Мирослава Пархомика/ZAXID.NET

У Львові провели кілька традиційних Великодніх сніданків для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути святковий настрій та духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі. Про це пише Zaxid.net.

Читайте такожБійці із зони АТО привітали українців з Великоднем: Будьмо відважними, ворог не пройде (відео)

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, перший сніданок відбувся у подвір’ї школи №62, що на вул. Театральній,

Відео дня

"Хочу побажати здоров’я для усіх тут присутніх. Щоб Христове Воскресіння дало більше добра, мир і достаток. Також хочу подякувати усім, хто долучився до сьогоднішнього сніданку. Це велика сила – вміти бути разом з тими, кому важко і бути разом з тими, хто потребує. Я бажаю всім великої любові і Божого благословення. Христос Воскрес!", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Тут близько 150 людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, пригостили традиційними Великодніми стравами (паски, яйця, ковбаски, тощо).

Також сьогодні у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян для близько 40 відвідувачів Центру провели Великодній сніданок.

Читайте такожУ Львові СБУ затримала підполковника податкової міліції під час отримання хабара

Ще один святковий сніданок відбувся у Львівському палаці мистецтв. Трапеза розпочалась зі спільної молитви о 12 годині. Цьогоріч сніданок організували для 400-500 бездомних, малозабезпечених і неповносправних людей.