УНІАН

Як зазначається на сторінці заходу у Facebook, закарпатський парад наречених є видовищним святом, що проводиться до Дня молоді, і яке вже стало традиційною подію для Закарпаття.

Парад наречених в Ужгороді проводився щорічно з 2008 про 2013 року, однак мусив взяти "творчу відпустку" протягом останніх двох років.

Організатори називають подію соціальною акцією.

Читайте такожП’ятий парад близнят у Хмельницькому відзначили рекордом (фоторепортаж)

"Закарпатська статистика співвідношення шлюбів і розлучень — найкраща в Україні. У нас на три весілля припадає одне розлучення. Але в цілому Україна за цим показником — остання в Європі. Однією з причин розлучень фахівці називають ранній вік вступу в шлюб, поспішність прийняття такого важливого в житті рішення. Дійсно, певна частина дівчат, з ранніх років мріючи про гарне весілля, часто бачить у цій події тільки зовнішню сторону: шикарне плаття з фатою, голуби, лімузин і фотосесія. А про те, що за весіллям почнуться сімейні будні, вони навіть не замислюються. Організатори параду наречених закликають: хочеш свята, біле плаття, захоплені погляди і яскраві фотографії — приходь на парад. А про власне весілля сто разів подумай!", - заявляють організатори.

Як повідомляв УНІАН, 27 червня у Дніпрі розгорнули найбільший прапор України.