Фото УНИАН

Біля кордону з Росією прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та Національної поліції затримали автомобіль з контрабандним товаром на 800 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Читайте такожНа Харківщині "накрили" два угруповання контрабандистів з товаром на 8 мільйонів (фото)

Зазначається, для перевірки інформації, що надійшла від місцевого жителя, у вказаний район виїхала група реагування. Під час пошукових заходів неподалік селища Липці прикордонники виявили автомобіль "Газель". Його водій на вимогу прикордонників зупинитись проігнорував та продовжував рух у бік Харкова. Через це правоохоронці почали переслідування автомобіля, заблокували та зупинили його.

Відео дня

В ході спільного огляду в ньому було виявлено контрабандний товар: одяг в тюках, взуття та сумки.

Стосовно порушника правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 185 - 10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Держприкордонслужби України).

Виявлені в автомобілі товари разом із власником було передано співробітникам фіскальної служби. Попередня сума оцінки вилученого товару становить 800 тисяч гривень.