фото УНІАН

Підконтрольна Кремлю окупаційна влада Криму має намір посилювати охорону "кордонів" між анексованим півостровом і материковою частиною України. Про плани створювати споруди на цій території повідомив російський "віце-прем'єр Криму" Ігор Михайличенко, передає Крим.Реалії.

"Для Криму одним із пріоритетних питань є створення захисних споруд у прикордонній смузі, ці заходи дозволять посилити охорону на російсько-українській ділянці "кордону". Також важливим залишається питання облаштування територій, прилеглих до автомобільних пунктів пропуску", – заявив представник окупаційної влади Криму.

Читайте такожОкупанти у Криму збиратимуть гроші з туристів за відпочинок

Відео дня

Повідомляється, що на засіданні "прикордонної комісії" ухвалили рішення в період туристичного сезону "збільшити пропускну здатність пунктів на адмінкордоні", а також підвищити їх безпеку і захист "з метою безперебійного функціонування зазначених пунктів пропуску".

Тим часом, у Держприкордонслужбі України відзначають зниження пасажиро-траспортного потоку через адмінкордон у порівнянні з минулим роком.

Виникнення черг у прикордонному відомстві пов'язують з діями російських служб на контрольованих ними пунктах пропуску навпроти українських КПВВ. За даними українських прикордонників, російські служби сповільнили в липні пропускні операції.