Користувачі соцмереж діляться думками стосовно вибухів на одному з найбільших в Україні складів боєприпасів у Калинівці Вінницької області.

Частина користувачів соцмереж переконана, що вибухи сталися через російську диверсію. Цієї ж думки притримуються і провладні політики та чиновники.

Читайте такожУ Порошенка заявили, що диверсія на складі біля Калинівки могла бути влаштована за допомогою безпілотника

Відео дня

Також популярна думка, що таким чином можуть просто ховати наслідки розкрадань, які могли відбуватися на території складів. Або ж це елементарна недбалість.

Як повідомляв УНІАН, 26 вересня о 22:00 надійшла інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу м. Калинівка Вінницької області. Увечері цього ж дня у Вінницьку область прибув прем'єр-міністр Володимир Гройсман з метою з'ясувати обставини і проконтролювати ліквідацію надзвичайної ситуації.

Станом на 6:00 ранку середи, 27 вересня, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій евакуювали близько 24 тисяч осіб. Також ДСНС ліквідувала загоряння 4 житлових будинків, яке виникло внаслідок попадання боєприпасів.