Количество пострадавших от отравления в одном из ресторанов Львова выросла до семнадцати /

У Львові станом на ранок 20 жовтня у 21 особи діагностовано гостру кишкову інфекцію після вживання їжі в ресторані «Панська чарка», який знаходиться у центрі міста.

Читайте такожКількість потерпілих від отруєння в одному із ресторанів Львова зросла до 17Як повідомили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, під час спалаху гострої кишкової інфекції через вживання їжі в ресторані «Панська чарка» з 16 жовтня і станом на 20 жовтня за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області звернулась 21 особа, у тому числі двоє дітей. До обласної інфекційної лікарні госпіталізовано 19 осіб, у тому числі двоє дітей, до інфекційного відділення Новояворівської районної лікарні госпіталізовано одну особу, ще один пацієнт перебуває на амбулаторному лікуванні.

У всіх пацієнтів попередньо діагностовано гостру кишкову інфекцію. Стан всіх постраждалих - середньої тяжкості. Епідрозслідування та протиепідемічні заходи тривають.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 16 жовтня до обласної інфекційної лікарні почали госпіталізувати пацієнтів із симптомами гострої кишкової інфекції, які 14 жовтня святкували весілля в ресторані «Панська Чарка», що на вул. Винниченка, 3.

17 та 18 жовтня звернення і госпіталізація продовжились, але не тільки з числа тих, хто святкував весілля, а й тих, що харчувались в цьому ж ресторані з компаніями (дні народження) 15 та 16 жовтня.

Станом на 18 жовтня із осередку інфекції за медичною допомогою звернулися 12 осіб, в тому числі двоє дітей.