Маєток дружини Дунаса / фото prosud.info

Прокурор Миколаївської області Тарас Дунас - представник так званої "місцевої правлячої династії" міста Городок поблизу Львова. Про це йдеться у журналістському розслідуванні ProSud.

Читайте такожМаєток подруги та авто тестя фігуранта справи: журналісти дізнались, як живе високопосадовець ГПУ (фото, відео)

Його батько обіймав різні посади в Городецькій районній раді та є засновником кількох компаній, які підозрюються в участі у сумнівних тендерах, зазначають журналісти.

Відео дня

Попри роботу у прокуратурі й невисокі доходи родини, Дунас та його дружина володіють двома квартирами та земельними ділянками у Львові, будинком площею 320 кв.м. в місті Городок та іншим майном.

"За традицією, ще більшою кількістю нерухомості володіють батьки та інші родичі прокурора Дунаса. Нам також вдалося знайти незадекларовану земельну ділянку прокурора, а також 2 будинки, які "забув" задекларувати батько Дунаса", - йдеться у повідомленні.

фото prosud.info
фото prosud.info

Як повідомляли ЗМІ, родина народного депутата від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської орендує комплекс маєтків під Києвом вартістю щонайменше 2 млн доларів.