Кавказці побили хлопця за слушне зауваження / facebook.com/y.y.yaroslav

Хлопець, якого нещодавно побили двоє кавказців після того, як він їм зробив зауваження щодо їзди на авто по тротуару показав фото своїх кривдників на своїй сторінці у Facebook.

Також він розповів про деталі інциденту.

"Повертався ввечері додому і "осмілився" зробити ввічливе зауваженню водію, що сигналив мені на тротуарі. За що згодом потерпів від фізичної розправи і чудом не загинув під колесами того Мерседеса, який, до речі, можна було знайти за декілька годин", - написав він.

Відео дня

Читайте такожУ Києві співробітники піцерії побили до крові своїх відвідувачів (фото, відео)

Хлопець стверджує, що справа стоїть і слідство нічого не робить.

"Зате сторона тих людей, що вчинили замах на вбивство (а саме так з юридичної точки зору варто розцінювати те, що водій свідомо робив зигзаги на дорозі і намагався мене скинути з капота на швидкості більше 100 км/год), вже намагаються втекти від відповідальності, а саме почали фабрикувати справу проти мене. Боюсь, скоро з'являться фейкові свідки та вигадані події", - стверджує хлопець.

Своїх кривдників він знайшов в Фейсбуці та Інстаграмі.

facebook.com/y.y.yaroslav

"Їх імена Геворг Погосян та Левон Джанов. Знайомств та грошей у них вдосталь, щоб впливати на хід цієї справи, як їм заманеться. Тому не залишається іншого виходу, окрім як звернутись до людей", - додав постраждалий.

Як повідомляв УНІАН, у Києві двоє кавказців жорстоко побили пішохода за прохання не їхати по тротуару.

facebook.com/y.y.yaroslav